Miten valmentaja voi auttaa uran muutoksissa

Voit harkita urapersoonallisuustestin tekemistä tutkiakseen, mikä on sinulle paras valinta. Urapersoonallisuustestit löytyvät usein linjalta, mutta ne antavat vain hyvin lyhyen kuvan siitä, millaisen työn tai uran voisit ottaa. Jokaisella ammatilla voidaan sanoa olevan työpersoonallisuus tai urapersoonallisuus, jos teet urakokeen, kuten vapaan uran soveltuvuuskokeen tai urapersoonallisuusvisan, saatat pystyä valitsemaan uuden uran, mutta tämä ei olisi yhtä hyvä kuin työskentely valmentajan kanssa ymmärtääksesi arvojasi ja uskomuksiasi, jotka ohjaavat valintojasi työsi valinnassa.

On monia tapoja, joilla voit saada tukea, jos olet muuttamassa uraasi.

Voit harkita urapersoonallisuustestin tekemistä tutkiakseen, mikä on sinulle paras valinta. Urapersoonallisuustestit löytyvät usein linjalta, mutta ne antavat vain hyvin lyhyen kuvan siitä, millaisen työn tai uran voisit ottaa. Jokaisella ammatilla voidaan sanoa olevan työpersoonallisuus tai urapersoonallisuus, jos teet urakokeen, kuten vapaan uran soveltuvuuskokeen tai urapersoonallisuusvisan, saatat pystyä valitsemaan uuden uran, mutta tämä ei olisi yhtä hyvä kuin työskentely valmentajan kanssa ymmärtääksesi arvojasi ja uskomuksiasi, jotka ohjaavat valintojasi työsi valinnassa. Täällä uravalmentaja, kuten SimplyCoach.me, voi työskennellä kanssasi käyttämällä NLP (Neuro Linguistic Programming) -tekniikoita todellisen urasi soveltuvuus. Tämä on paljon parempi kuin mikään yksinkertainen uravisa, uran soveltuvuuskoe, urapersoonallisuus, uratesti, ura-arviointitesti, uraluettelo, urapersoonallisuustesti, urakyselyt, työkykytesti, online-uratestit, – kaikki nämä ovat hyödyttömiä, koska he yrittävät vain laittaa sinut laatikkoon, jossa on etiketti, ja rajoittaa valintasi nykyiseen mielentilaasi, joka ei ehkä ole paras perustaa uravalinta.
Jos ajattelet toista uraa etkö ole varma, mitkä vaihtoehdot ovat sinulle avoimia, pelkkä urapsykometriikkatestin ottaminen ei auta sinua.


Sinun täytyy katsoa asemaasi elämässäsi juuri nyt, missä haluat olla viiden vuoden kuluttua, kahden vuoden kuluttua, vuoden kuluttua ja niin edelleen. Mutta tärkein asia, joka sinun on tehtävä, on olla selkeä arvoistasi ja uskomuksistasi perustana tehdä niin perustavanlaatuinen muutos elämässäsi.


Etsitkö uranvaihdosta vai uran risteystä?


Työn ja uran maailma muuttuu nopeasti. Tilastot osoittavat, että keskimäärin henkilöllä on 10-14 erilaista työpaikkaa elinaikanaan ja siihen liittyy noin 3-4 uranmuutosta. Voi olla monia syitä, miksi harkitset uranvaihdosta tai haluat tutkia vaihtoehtojasi. Näitä voivat olla esimerkiksi seuraavat:

· Haluat seurata henkilökohtaisesti kiinnostavaa aluetta
· Etsi töitä, joita on vaikea löytää nykyisestä kentästä
· Palkitsevamman roolin etsiminen
· Henkilökohtaisemman ilmaisun ja haasteen etsiminen
· Tarvitsen arvojasi ja uskomuksiasi mukaista roolia.

Miten voit käyttää simplycoach.me ohjetta
Ei ole väliä, etsitkö radikaalia uranmuutosta tai hienovaraisempaa suunnanmuutosta, on tärkeää varmistaa, että siirtosi on huolellisesti harkittu. Jos et tee tätä, on olemassa vaara, että kannat olemassa olevan tyytymättömyyden seuraavaan rooliisi. Uravalmentajan kanssa työskentely auttaa sinua tutkimaan uravaihtoehtojasi ja ideoitasi perusteellisesti, mikä auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.


Työskentely valmentajan kanssa auttaa sinua:

· Arvioi urapotentiaalisi
· Keskity ja selvennä sekä arvosi ja prioriteettisi
· Tue sinua uravaihtoehtojen tarkistamisessa ja työskentele kanssasi ideoiden luomiseksi
· Todellisuuden testausvaihtoehdot, joilla varmistat, että suunnitelmat ovat realistisia ja linjassa muiden elämäsi osa-kohtien kanssa.
· Tee harkittu todistusvoimainen päätös
· Käytännön toimintasuunnitelman laatiminen uuteen tehtävään/tai itsenäiseen ammatinharjoittajaan siirtymisen saavuttamiseksi

Valmentajasi.

· Työskentele yksi-yhteen-pohjalla koko urasi siirtymän ajan
· Herättää arvosi ja antaa sinun harkita näitä uudelleen
· Herättää uskomuksesi ja antaa sinun muuttaa näitä tukeaksesi enemmän uusia tavoitteitasi
· Asiakasresurssien hallinnan tukemana kaikissa tietotarpeissasi

Andy Leen kaltaiset valmentajat SimplyCoach.me ovat auttaneet satoja asiakkaita tekemään onnistuneen uranvaihdon.